Guvernarea PSD nu mai are bani de pensii și salarii.

Vicepreședintele PNL Florin Cîțu spune că guvernarea PSD se împrumută de la bănci pentru ca nu mai are bani de pensii și salarii.

Liberalul susține că pentru ceea ce fac Dragnea și PSD în aceste luni, pierderea alegerilor din 2020 ar fi un cost mult prea mic și că ar trebui să plătească personal.

 

”Dragnea trebuie să răspundă personal pentru colapsul României”, susţine Cîţu într-o postare pe Facebook.

 

Vicepreşedintele PNL afirmă că ”ofensiva împotriva sectorului privat – care fură şi nu plăteşte impozite, dacă stai să asculţi propaganda PSD -este rezultatul populismului lui Dragnea şi al PSD”.

 

”După 7 luni de guvernare, şi fără să fie implementate legea salarizării unitare şi legea pensiilor, banii colectaţi din taxe, impozite şi accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor şi a asistenţei sociale.  Mai simplu, NU au bani de pensii şi salarii!!!”, susţine Cîţu.

 

El adaugă: ”Ahh da, le plătesc pentru că se împrumută de la bănci (da, aţi auzit bine, de la bănci) pentru a acoperi diferenţa. Şi se (ne, pentru că noi plătim până la urmă) vor împrumuta şi mai scump, pentru că taxa pe care Dragnea şi PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (bănci, IFN, asigurători) se va vedea în PREŢUL pe care statul îl va plăti pentru aceste împrumuturi!! Asta nu o spune Tudose”.

 

”Populismul şi incompetenţa costă. Din păcate nu plăteşte cine trebuie. Pentru ce fac PSD şi Dragnea României în aceste luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui să plătească personal”, susţine vicepreşedintele PNL.