GSP: Belu si Bitang vor sa demisioneze (AUDIO)

Potrivit Gazetei Sporturilor în ediția de azi, cei doi antrenori Octavian Belu și Mariana Bitang nu ar fi fost mulțumiți de performanțele gimnastelor și au spus că renunță la lotul olimpic

Potrivit Gazetei Sporturilor, Octavian Belu si Mariana Bitang ar fi spus ca renunta la lotul olimpic al României, insa nu la antrenorat. Gazeta sporturilor scrie ca e posibil cA ei să fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ‘afară’, fiind nemultumiti de rezultat, deşi gimnastica a strîns 3 medalii, mai mult cu una faţă e Beijing şi o treime din numărul reuşit pînă acum la Londra, de întreaga delegaţie a României.

Aseara, dupa competitie, Catalina Ponor nu a ajuns in satul Olimpic, alaturi de colegele sale. A fost dezamagita ca dupa castigarea medaliei de argint la sol nu a fost felicitata de antrenori. La randul sau, spune ca vrea sa se retraga din competitii si sa devina antrenoare. Ea a declarat intr-un interviu ca a fost ultimul concurs de gimnastica, la care a putut sa arate ca inca se mai poate face gimnastica la 25 de ani.

Pe de altă parte, Cătălina Ponor s-a arătat dezamăgită de faptul că antrenorii nu au felicitat-o pentru medalia de argint obținută la sol.

Cătălina Ponor, în vârstă de 24 de ani a anunțat oficial că părăsește gimnastica și se gândește să anteneze.