Grimus te aşteaptă la Europa FM Live pe Plajă

Grimus

Europa FM Live Pe Plajă are loc pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, unde muzica celor mai îndrăgiţi artişti români va răsuna timp de peste 18 ore.

Începând cu ora 19:30, de vineri până duminică, Europa FM Live pe Plajă va oferi amintiri de neuitat.

Grimus va urca pe scena Europa FM Live pe Plajă duminică, 31 iulie.

Tot duminică, alături de cei de la Grimus vor mai urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2016 şi Robin and the Backstabbers, Byron, Zdob şi Zdub, Les Elephants Bizzares şi Viţa de Vie.

Europa FM Live pe Plajă 2016 se va întinde, în premieră, pe durata a trei zile, toate concertele urmând să înceapă la ora 19:30. Vineri, sâmbătă şi duminică intrarea va fi liberă la Europa FM Live pe Plajă, fără limită de vârstă.

Toate informaţiile reactualizate despre Europa FM Live pe Plajă 2016 pot fi accesate direct pe www.livepeplaja.ro.

Europa FM Live pe Plaja 2016 - #OcupamMarea

Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj-Napoca, înființată în anul 2005 şi este formată din Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Titus Vădan (bass), Tamás Adorjáni (tobe), Lehel Kiss (clape).

Grimus este anagramarea aproximativă a cuvântului simurgh, ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, primul roman al scriitorului de origine indiană Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea.