Confidenţialitate

Grav accident în Ungaria. Printre victime s-ar afla şi români

UPDATE:

MAE a transmis, luni, că printre victimele accidentului din Ungaria se află și patru români, iar reprezentanții Consulatului General al României la Szeged au întreprins demersuri pentru a obține informații cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii coliziunii.

”Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români. Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului”,

Şapte persoane, inclusiv cetăţeni străini, au murit în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă pe o autostradă din Ungaria.

Potrivit primelor informaţii, printre victime s-ar afla şi români.

Un camion înmatriculat în Serbia a rupt balustrada de protecţie şi a pătruns pe contrasens, lovind două autoturisme, pe Autostrada M5, în zona Kistelek.

Cele trei vehicule au loc foc în urma impactului. Şapte persoane au murit în accident.

Conform autorităţilor ungare, toate cele trei vehicule implicate în accident sunt înmatriculate în străinătate.

Din cauza accidentului s-au format coloane de vehicule pe câţiva kilometri. Autorităţile ungare cercetează circumstanţele producerii accidentului.