Confidenţialitate

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega riscă al cincilea dosar penal pentru conducere fără permis, în ultima lună | AUDIO

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega riscă al 5 lea dosar penal pentru conducere fără permis, în ultima lună. Recent, Morega a fost surprins de către șoferi în timp ce a oprit mașina pe care o conducea lângă Ambasada Rusiei și i-a abordat pe jandarmi pentru a-i întreba dacă știu care este programul cu publicul al ambasadei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mașina era înmatriculată în București și avea girofar care, însă, nu era pus în funcțiune. După ce imaginile au devenit virale, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că s-a sesizat din oficiu cu privire la această faptă și desfășoară cercetări in rem. Dar fostul prefect mai are deja 4 dosare penale, de această dată pe numele său, pentru conducere fără permis. Lui i-a fost retras dreptul de a conduce în luna februarie din cauze medicale.

De atunci, a fost prins de polițiștii din Gorj și Mehedinți de 4 ori conducând, chiar cu girofar pe mașină. Săptămâna trecută, o comisie de medici, solicitată de procurori a stabilit că Morega nu mai poate conduce mașina pentru următoarele 6 luni, când trebuie reevaluat. Că trebuie să aibă însoțitor, să urmeze un tratament psihiatric și că, în momentul săvârșirii faptelor, avea discernământul diminuat. Acum, polițiștii cercetează situația de la București și este posibil ca Dan Ilie Morega să aibă și al 5 dosar penal pentru conducere cu permisul anulat.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Dolj: Zona din Calopăr unde au fost înregistrate acumulări mari de gaze și unde casa unui localnic a explodat rămâne izolată. Autoritățile caută soluții pentru a gestiona situația | AUDIO