Gorj: Cozi la cumpărarea registrelor de declarare a banilor personali

Sunt cozi interminabile în Gorj la librării și ghișeele Direcției de Finanțe! In special patronii de restaurante au venit pentru cumpărarea registrelor de declarare a banilor personali. Tipografiile nu au putut face față solicitărilor și abia de aseară au început să distribuie în librării aceste registre. Patronii s-au înghesuit să prindă un astfel de document, după care au mers la o altă coadă, cea de la ANAF. Acolo trebuie să facă notificări pe registre, pentru ca de sâmbără să înceapă impozitarea ciubucului.

În doar câteva minute, sute de registre de declarare a banilor personali pentru salariați au fost vândute. Patronii s-au înghesuit pentru ele la librării, acolo de unde puteau fi achiziționate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Tipografiile nu pot face față, iar peste două zile, inspectorii ANAF pot veni în control. Dacă nu găsesc aceste registre, pot aplica amenzi.

Formularele sunt obligatorii pentru declararea banilor personali ai salariaților.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cei care au reușit să cumpere registrele din papetării, au mers la o altă coadă, cea de la Finanțe. Acolo documentele trebuie notificate pentru a putea fi completate. Din 9 mai, impozitarea bacsisului este obligatorie. In caz contrar, patronii riscă chiar suspendarea activității.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS