Google pentru fanii Star Wars

Cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea mult aşteptatului film „The Force Awakens”, Google a pregătit o surpriză pasionaţilor Star Wars. Utilizatorii pot să-şi personalizeze conturile şi să aleagă de ce parte a Forţei să fie.

Motorul de căutare Google, contul de Gmail, Youtube sau Hărţile sunt adaptate la film.  Fundalul de la Gmail va fi înlocuit cu o scenă din universul Star Wars, iar unele nave spaţiale din „The Force Awakens” apar pe hartă atunci când este căutată locaţia.

„Probabil că nu este o surpriză că sunt numeroşi fani Star Wars aici, la Google. De aceea le-am prezentat prietenilor noştri de la Lucasfilm şi Disney idea pe care am avut-o şi de atunci am lucrat împreună la crearea Google.com/starwars. Aplicaţia este făcută de fani pentru fani şi fiecare va putea să aleagă de ce partea a Forţei vrea să fie”, a explicat Clay Bavor, vicepreşedinte al Google Inc.

„Star Wars: The Force Awakens”, al şaptelea lungmetraj al francizei, readuce pe marile ecrane actori precum Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, cărora li se adaugă mai tinerii Daisy Ridley și John Boyega.

gmail star wars

„The Force Awakens” este primul film din franciza „Star Wars” produs de Disney, după achiziţionarea Lucasfilm din 2012. Pelicula va fi lansată în România luna viitoare, pe 18 decembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS