Giurgiu: Poliția anchetează o posibilă agresiune sexuală într-o casă de tip familial

Poliția din Giurgiu anchetează  un caz de agresiune sexuală ce s-ar fi produs la o casă de tip familial, din subordinea Directia Generala de Asistența și Protecția Copilului.

Un angajat al acestei instituții este bănuit că ar fi agresat o fată de 15 ani. Poliția face verificări și urmează să îl audieze pe presupusul agresor.

Un angajat al Direcției Generale de Asistenta si Protectia Copilului este acuzat că ar fi gresat sexual o fată de 15 ani, care se afla într-o casă de tip familial din subordinea Direcției.

Situația a fost semnalată poliției chiar de către Direcție.  Fata se află acum tot în casa de tip familial, iar suspectul a fost identificat și urmează să fie audiat, spune la Europa FM, purtător de Cuvânt al Inspectoratului de poliție Giurgiu, Constantin Vasilache.

Este vorba despre o sesizare primită la poliția municipiului Giurgiu, făcută de  Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, cu privire la o presupusă agresiune sexuală a unui angajat al Direcției, asupra unei minore aflate într-o casă de tip familial. S-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. persoana bănuită a fost identificată și cercetătile continuă. Suspectul urmează să fie audiat. ”

Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă judecătoria Giurgiu.