Confidenţialitate

Gino Manzotti, despre premiera ”Retrograd” în Clubul de Seară: ”E mare, mare lucru pentru că Europa FM nu pune orice piesă” – AUDIO

În direct în Clubul de Seară, marți, s-a putut auzi în premieră la radio prima piesă lansată de Gino Manzotti  și DJ Maxx alături de Andia, noua voce DJ Project.

Înainte de a da play piesei „Retrograd”, Toader Păun a stat de vorbă cu Gino Manzotti, de la care a aflat că piesa a primit deja primele reacții pozitive de la colegii din industria muzicală locală.

Andia este noul membru al proiectului DJ Project, iar despre intrarea ei în echipă trupa a vorbit prima dată tot într-un interviu pentru Europa FM, în culisele Europa FM Live pe Plajă 2019, în urmă cu fix o lună de zile.

”Este o fată de care suntem foarte fericiţi, bucuroşi, mândri pentru că e o voce foarte fresh şi foarte modernă, ceea ce am căutat noi tot timpul”, a spus atunci Gino Manzotti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cele mai așteptate premiere sunt mereu seara la Europa FM, în cel mai mare club radio din țară. Potrivit celui mai recent Studiu de Audiență RadioClubul de Seară este cea mai ascultată emisiune a unui post privat de radio din orașele țării, având cea mai mare creștere a cotei de piață dintre toate posturile de radio măsurate, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent (aprilie-august 2018).