Giani Kirita va juca la FCM Targu Mures

Dupa ce si-a reziliat contractul cu Bursaspor, fostul capitan al lui Dinamo, acum in varsta de 34 de ani, a dorit sa revina in aceasta iarna in Stefan cel Mare dar conducerea nu i-a facut nicio oferta.

Dezamagit ca nu i s-a acrodat sansa de a-si incheia cariera la Dinamo, Giani Kirita a fost convins sa mearga la Targu Mures chiar de antrenorul Marius Lacatus, simbolul rivalei Steaua.

In schimb, Dinamo l-a transferat pe un alt veteran, Iulian Tames.

Dupa ce a renuntat la alti doi mijlocasi , Joao Alves si Nasser Menassel, din cauza pretentiilor financiare ale acestora, gruparea din Stefan cel Mare a apelat la fostul sau jucator, liber de contract dupa despartirea de Poli Timisoara. Tames se intelesese zilele trecute cu CS Mioveni dar aseara a semnat cu echipa la care si-a inceput cariera, intelegerea fiind valabila doar pana la finalul sezonului.

El a mai jucat pentru Dinamo in doua perioade 1997-2004 si 2006-2007 cand a cucerit 3 titluri si 3 Cupe ale Romaniei. Iulian Tames se va prezenta astazi sub comanda lui Liviu Ciobotariu in cantonamentul din Antalya.