Confidenţialitate

Ghidul Bunelor Eco-Maniere, e-book gratuit despre obiceiuri responsabile pe teme de mediu | DOWNLOAD GRATUIT

Patrula de Reciclare a lansat Ghidul Bunelor Eco-Maniere, un e-book gratuit despre obiceiuri responsabile pe 10 teme de mediu, cu exemple concrete de la echipele de copii și profesori din program.

Ghidul bunelor Eco-Maniere este primul „manual” de educație de mediu creat în colaborare cu beneficiarii Patrulei de Reciclare, despre care am căutat să aflăm mai multe detalii, la Europa FM, în Misiunea Verde.

Zeci de echipe din grădinițe, școli și licee din toată țara povestesc despre schimbările pe care le-au produs în propriile școli, familii și comunități, în cadrul programului. Pe lângă informații și sfaturi practice, acest ghid este o colecție de gesturi și acțiuni care funcționează, adaptate la situații reale de viață și la contexte locale diferite.

Toți cei care au spus vreodată, despre orașul, cartierul sau satul lor „la noi nu se poate” vor vedea că oriunde „se poate” atunci când un grup de câtiva oameni se hotărăște să treacă la acțiune.

„Ghidul bunelor Eco-Maniere reprezintă încununarea a 10 ani de educație de mediu în România, dar și începutul unei noi conversații naționale despre valorile și principiile pe care ne bazăm în viața de zi cu zi. Știm că sunt mulți cei care practică «bune eco-maniere» și îi invităm să ne ajute să completăm acest nou cod de conduită, cu propriile lor exemple”, spune Andreea Idriceanu Calev, coordonatorul proiectului, în Misiunea Verde, la Europa FM:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

DOWNLOAD GRATUIT Ghidul Bunelor Eco-Maniere