Gheorghe Chivorchian, noul secretar general FRF; presedintele CCA, Alexandru Deaconu, si trezorierul Vasile Filimon au fost pastrati in functii

Este oficial – Adalbert Kassai si-a dat demisia din functia de secretar general al federatiei romane de fotbal.

Principalul colaboratorul lui Mircea Sandu a fost avertizat ieri, inca de la primul discurs al noului presedinte FRF, Razvan Burleanu, ca era asteptat sa faca acest gest astazi, pentru a evita astfel sa fie dat afara.

In locul lui Kassai a fost numit Gheorghe Chivorchian.

Fostul presedinte de club care a candidat la rindul sau la alegerile pentru sefia FRF l-a sustinut ieri pe Burleanu in al doilea tur de scrutin.

Noul conducator al fotbalului romanesc a sustinut astazi o conferinta de presa alaturi de Mircea Sandu, dupa ce a prezidat primul sau Comitet Executiv.

Burleanu si-a exprimat sustinerea fata de Victor Piturca si a spus ca declaratiile care au lasat de inteles ca vrea sa ii propuna echipa nationala lui Laurentiu Reghecampf au fost interpretate gresit.

Bacauanul de 29 de ani a anuntat totodata ca va pastra in functii doi dintre fostii colaboratori ai lui Sandu – este vorba despre presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, si trezorierul Vasile Filimon.

In ceea ce priveste situatia lui Anghel Iordanescu, Burleanu a precizat ca atributiile actualului director tehnic al loturilor nationale vor fi diminuate si depinde doar de acesta daca va dori sa colaboreze in continuare cu noua conducere a federatiei.