Gestul emoționant făcut de Indila în timpul concertelor din România (VIDEO)

Europa FM, partenerul oficial al concertelor Indila la București, vă prezintă primele imagini din timpul concertelor pe care Indila le-a susținut duminică în România, la Sala Palatului.

Indila a reușit să impresioneze până la lacrimi publicul care a umplut până la refuz Sala Palatului la cele două concerte programate duminică la București. Dacă la ora realizării acestei știri, al doilea concert Indila este în plină desfășurare, concluziile spectatorilor care au reușit să o vadă de la ora 16:00 deja pot fi trase.

În timpul primului concert Indila în România, artista, într-o pauză de câteva secunde dintre două piese, a primit o declarație emoționantă din partea unei fetițe. În limba franceză, aceasta i-a spus că o iubește. Artista franceză Indila i-a răspuns imediat că și ea o iubește și că îi iubește pe români.

Indila a demonstrat că declarația de dragoste pentru români nu a fost una goală, la mijlocul show-ului făcându-și apariția cu steagul României.

Echipa Europa FM a filmat întregul moment și vi-l oferă în exclusivitate aici! Click aici pentru a o vedea pe Indila cu steagul României pe scena de la Sala Palatului!