George Zafiu, sărbătorit în direct în ‘Deşteptarea’

George Zafiu a fost luat prin suprindere, joi, de ziua lui, de colegii care i-au pregătit surprize incă de la începutul emisiunii ‘Deşteptarea’.

Matinalul George Zafiu a fost sărbătorit în direct de colegii de la Europa FM. Monica Anghel şi Vlad Petreanu, alături de producătoarea emisiunii, Alexandra Stănescu, au încercat să-l ţină lipit de scaunul din emisie pe George, pentru a se asigura că nu va descoperi mai devreme suprizele pregătite de colegii de la Europa FM.

De cum a început emisiunea ‘Deşteptarea’, George Zafiu s-a trezit în emisie cu Andrei Paleu, Florin Badea şi colegii de la ştiri care i-au adus un tort şi i-au cântat în direct ‘La mulţi ani’. Apoi a venit rândul Cameliei Chenciu, lui Radu Constantinescu, Ciprian Dinu, Toader Păun şi Sorin Niculescu să-l ia prin surprindere pe matinal. Ei au năvălit în studioul Europa FM în timpul piesei Duck Sauce‘Barbra Streisand’ cântând ‘La mulţi ani’.

La ştirile de la ora 9, George Zafiu a avut parte de o transformare neaşteptată. Dacă atunci când a început să spună ora fixă pe scaunul ştirilor se afla Ioana Brustur Căpitanu, până când a terminat de vorbit, aceasta a fost înlocuită de Andrada Burdalescu. Profesionist, George a mers mai departe, adaptându-se din mers, însă a mărturisit la finalul ştirilor că acestea erau singurele la care nu se aştepta la surprize.