George Zafiu intră în atmosfera EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ cu ajutorul ascultătorilor

Matinalul George Zafiu găzduieşte pe blogul său poveştile ascultătorilor Europa FM care au luat parte la prima ediţie Europa FM LIVE PE PLAJĂ.

Dacă în urmă cu doar câteva zile George Zafiu scria pe blogul personal cum se poate ajunge la mare fără niciun ban în buzunare, el revine cu o invitaţie adresată ascultătorilor Europa FM care au luat parte, în 2012, la primul concert EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ. Peste 60.000 de persoane au participat pe plaja dintre Venus şi Saturn la showul verii. Anul acesta, pe 14 iulie, istoria se va repeta, doar că de această dată sunt pregătite şi mai multe surprize iar pe scenă vor urca Vama, Voltaj, Direcţia 5 şi Smiley.

‘Experienţa trăită anul trecut, pe nisipul fiebinte dintre Venus si Saturn, atunci când ochii dornici aşteptau să îi revadă pe excepţionalii de la Direcţia 5, pe cei de la Holograf, alăturarea Horia Brenciu şi Ştefan Bănică (alăturarea noastră, a femeilor) , apoi comuniunea bărbaţilor noştri cu piesele Loredanei – de această dată, toate aceste trăiri, îmi rezervă curajul de a face o nouă programare a concediului, care să nu rateze evenimentul din data de 14 iulie 2013. Gândul că îmi voi revedea solistii mei de suflet, cei la Directia 5, pe jovialii de la Voltaj, pe îndrăgostiţii de la Vama (cei potrivit cărora soţul meu m-a cucerit), pe amorezul de Smiley … deja constituie un motiv temeinic de a participa la Concertul anului 2013. Nici sandale nu imi voi achizitiona, anul acesta, pentru că NU AM NEVOIE de ele!!! Nisipul fierbinte, bratele celor dragi si vocile superbe de pe scena imi vor acapara tot entuziasmul’, scrie Claudia Chirilă, una dintre participantele la Europa FM LIVE PE PLAJĂ, pe blogul lui George Zafiu.

Click aici pentru invitaţia video la concertul EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ