George Zafiu: ‘A fost incredibil și vrem să repetăm figura și anul acesta’

George Zafiu va fi şi anul acesta gazda concertului Europa FM Live pe Plajă, eveniment programat sâmbătă, 2 august, pe plaja Venus-Saturn.

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special ‘Live pe Plajă’ este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare.

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu.

‘Vă așteptăm și anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plajă, să-i vedeți în concert pe unii dintre cei mai apreciați artiști români iar anul acesta am adus pentru voi și un invitat special: Oceana, o artistă desăvârșită, ale cărei melodii au făcut înconjurul lumii. Anul trecut, am trăit împreună o experiență extraordinară: zeci de mii de oameni au cântat la unison împreună cu artiștii de pe scenă! A fost incredibil și vrem să repetăm figura și anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus și Saturn, sâmbătă, 2 august, la o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!’, a spus George Zafiu.

Click aici pentru mai multe informaţii despre Europa FM Live pe Plajă