George Zafiu a acceptat #IceBucketChallenge

Matinalul George Zafiu a acceptat provocarea lansată de Bosquito şi şi-a turnat apă rece ca gheaţa în cap, vineri, în scopul promovării unor campanii umanitare.

Matinalul Europa FM George Zafiu nu a rămas departe de fenomenul care a cuprins întreaga lume #IceBucketChallenge.

Provocat direct de pe Plaja Europa FM din Jupiter de Bosquito, George Zafiu a primit ‘botezul’ găleţii cu apă rece ca gheaţa din partea lui Cornel Ilie de la Vunk fix în faţa Garajului Europa FM.

Înainte de #IceBucketChallenge, George Zafiu i-a provocat să se implice pe solistul Voltaj, Călin Goia, colegul din Deşteptarea Vlad Petreanu și ‘fratele nostru francez’, Stéphane Bosc.

Click aici pentru a-l vedea pe George Zafiu acceptând #IceBucketChallenge

George Zafiu a acceptat să fie parte a campaniei internaţionale #IceBucketChallenge pentru a trage atenţia asupra campaniilor susţinute de Europa FM în cadrul platformei ‘Nu eşti singur pe lume’.

Fenomenul Găleata cu apă rece

Dacă în SUA mişcarea #IceBucketChallenge a pornit pentru a atrage atenţia asupra celor care suferă de boala Lou Gehrig (ALS), cea de care suferă şi fizicianul Stephen Hawking, în România ea a fost adaptată pentru a susţine cauze locale.

Ice Bucket, ALS Ice Bucket, Galeata cu apă rece sau #IceBucketChallenge sunt formele sub care campania s-a răspândit viral în întreaga lume, reunind de la politicieni şi vedete până la oameni simpli. Barack Obama, George W Bush, Michelle Obama sau Vladimir Putin sunt printre cei care au primit provocarea de a sprijini campania #IceBucketChallenge şi au acceptat să o facă fiecare într-un mod original.

Cei care răspund #IceBucketChallenge trebuie să facă și o donație în scop umanitar. Campania a strâns până acum 22,9 milioane de dolari pentru pacienții care suferă de scleroză amiotrofică laterală.