Confidenţialitate

George Tuță: „În urma centralizării noastre am câștigat această competiție”/ „Diferența dintre mine și doamna Armand este de 672 voturi” | VIDEO

George Tuță, candidatul susținut de PSD-PNL la Primăria Sectorului 1, a declarat marți, 11 iunie, că Biroul Electoral de Sector va analiza solicitarea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor. El a spus însă că a câștigat Primăriei Sectorului 1. 

„În urma centralizării noastre am câștigat această competiție. De fapt, Sectorul 1 a câștigat”, a declarat Tuță marți.

„Diferența dintre mine și doamna Armand este de 672 voturi”, a precizat Tuță.

Cei din Biroul Electoral de Sector vor analiza solicitarea lui Clotilde Armand privind renumărarea voturilor, spune George Tuță.

Candidatul susținut de social-democrați și liberali a mai spus că, în ce privește eventuale fraude la alegeri, el și echipa sa nu au avut suspiciuni.

„Vă spun că nu a fost nicio suspiciune rezonabilă pentru ca noi să facem o plângere”, a

Cu câteva ore înainte, contracandidata lui și primarul în funcție al Primăriei Sectorului 1 – Clotilde Armand – a cerut renumărarea voturilor și a anunțat că a sesizat autoritățile competente cu privire la o serie de fraude de la mai multe secții.

Ea susţine că „lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme”.

George Tuță a obținut un procent de 36,48% din voturi (33.576 voturi), în timp ce Clotilde Armand a adunat 35,76% din voturile alegătorilor (32.904 voturi), conform rezultatelor parțiale prezentate marți, 11 iunie, de Autoritatea Electorală Permanentă, după centralizarea datelor din 158 de secţii.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea