GEORGE LEPĂDATU, în ”Omul-Pernă” & ”Hotel Europa”: ”Ne arde să facem treabă!” / Luni, 31 august, la Europa FM

”Sus cortina!” Al treilea sezon de TEATRU la Europa FM este deschis, luni, 31 august, la ora 16.50.

Începem sezonul trei dedicat teatrului, la Europa FM, cu un actor tânăr, pe care publicul bucureștean îl cunoaște din ”Omul-Pernă”, spectacol care a avut peste 50 de reprezentații și care poate fi văzut la sala ”GODOT”: GEORGE LEPĂDATU.

”Este povestea unui scriitor, Katurian, ce scrie povești cu un conținut terifiant. Ce înseamnă terifiant…veți vedea la spectacol. Cei doi polițiști, Tupolski și Ariel, în urma unor investigații, descoperă că unele crime comise în oraș au legătură cu poveștile lui Katurian și așa decid să îl ancheteze. Pe măsură ce spectacolul înaintează…Nu vreau să spun prea multe, e un element surpiză. În actul doi se află cine e făptașul crimelor”, spune George Lepădatu despre ”Omul-Pernă”.

Iorgu Ianuși:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Povestea spectacolului ”Omul-Pernă” începe în timp ce George Lepădatu și colegii săi de la UNATC se aflau în anul 2. Piesa devine spectacolul de licență al protagoniștilor. Ulterior, au fost au fost invitați să joace constant la ”Godot Cafe Teatru”.

George Lepădatu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Între timp, George Lepădatu, alături de colegul Cosmin Dominte (Tupolski în ”Omul-Pernă”), se pregătesc pentru ”GALA Tânărului Actor –HOP”, ediția 2015. Competiția poate fi urmărită între 8 și 11 septembrie pe site-ul UNITER.ro, unde vă puteți vota favoriții. ”Textul se numește DIALOG CU POLICANDRUL. Este , de fapt, un dialog între un porumbel și un policandru, respectiv între un cuier și policandru. Am participat la selecția de la Teatrul Național pentru Gala HOP. Din juriu au făcut parte Radu Afrim, Dorina Chiriac, Radu Iacoban și Iris Spiridon și am avut un feedback bun din partea lor”, spune actorul George Lepădatu, care adaugă:”Noi le-am transmis joaca a doi actori clovni, cum se joacă doi actori-clovni după spectacol? Unde e pasiune și implicare și când ne arde să facem treabă…Ne-am prezentat onorabil!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Teatrul Național București, în Sala 9 G, dedicată noii generații de artiști, se pregătește un alt spectacol, ”HOTEL EUROPA”, din a cărui distribuție face parte George Lepădatu. Regia: Andrei Raicu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

1011399_600600406637679_690971933_n

_______________________________
”Omul-Pernă”
de Martin McDonagh
O producție UNATC – Promoția 2010-2013 / Clasa Prof. univ. dr. Adrian Titieni
Distribuția:
KATURIAN – Rareș Andrici
TUPOLSKI – Cosmin Dominte
ARIEL – George Lepădatu
MICHAL – Tudor Andronic

Regia: Ion Florin Grigoraș

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS