Confidenţialitate

Geezer Butler, membru fondator al trupei Black Sabbath, scrie o carte autobiografică

Geezer Butler, membru fondator al trupei Black Sabbath, scrie o carte autobiografică, potrivit contactmusic.com.

În vârstă de 71 de ani, fostul basist al formației Black Sabbath a dezvăluit că se află la jumătatea cărţii sale, pe care o dedică nepoților săi.

”Am început pentru că după ce părinţii mei au murit mi-am dorit întotdeauna să îi fi întrebat mai multe lucruri decât ceea ce ştiam.

Nu cunosc prea multe despre mama şi tata ei pentru că erau mereu acolo. Aşa că am început să scriu o carte de memorii pentru ca nepoţii mei s-o citească şi a fost distractiv să revizuiesc diverse lucruri, vremurile vechi, când am crescut în Birmingham şi toate acestea. În acest moment mă aflu chiar la jumătate”, a spus artistul într-un interviu pentru Cleveland.com

Volumul va fi, fără îndoială, plin de istorisiri despre solistul Ozzy Osbourne şi ceilalţi membri ai grupului, despre petrecerile şi concertele lor.

Black Sabbath a fost formată în 1968, iar din componența inițială făceau parte și chitaristul Tony Iommi şi bateristul Bill Ward.

Membrii Black Sabbath şi-au luat adio de la fani în cadrul unui ultim concert, în oraşul de baştină al trupei, Birmingham, în 2017.

Foto: captură video YouTube EMGtv