Confidenţialitate

“Game of Thrones” şi “The Marvelous Mrs. Maisel” au dominat premiile Primetime Emmy

Cea de-a 70-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, supranumite “Oscarurile televiziunii americane”, a fost dominată de producţiile “Game of Thrones” şi “The Marvelous Mrs. Maisel”.

Gala de decernare a premiilor Primetime Emmy 2018 a fost organizată luni seară la Los Angeles, în cadrul unui eveniment marcat de numeroase surprize, informează Reuters şi AFP.

După ce a celebrat minorităţile anul trecut, gala Primetime Emmy 2018, prima organizată după dezvoltarea explozivă a mişcării #MeToo, s-a deschis luni seară cu o tonalitate politică şi feministă.

Prezentatorii galei, actorii Michael Che şi Colin Jost, cunoscuţi pentru evoluţiile lor din “Saturday Night Live”, au pigmentat evenimentul de luni seară cu numeroase glume despre chestiuni precum diversitatea din televiziune, comportamentul sexual inadecvat din industria de divertisment şi influenţa deosebită pe care au obţinut-o în ultimii ani serviciile de streaming, precum Amazon şi Netflix.

În prima parte a galei, foarte multe premii au fost câştigate de serialul de comedie “The Marvelous Mrs. Maisel”.

Betty White, în vârstă de 96 de ani, a susţinut un discurs emoţionant în cadrul acestei gale, în care legendara actriţă americană a vorbit despre cariera sa longevivă din industria de divertisment. Discursul ei a fost ovaţionat în picioare de spectatorii prezenţi la eveniment.

“Game of Thrones” a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la cea de-a 70-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, ce a avut loc în noaptea de luni spre marţi la Microsoft Theater din Los Angeles, informează AFP şi Reuters.

Serialul “Game of Thrones”, produs de postul HBO, este o dramă fantasy cu accente medievale şi se inspiră din romanele scriitorului american George R.R. Martin. Producţia de televiziune a câştigat luni seară pentru a treia oară trofeul suprem la gala premiilor Primetime Emmy – cel mai bun serial dramatic -, în contextul în care ultimul său sezon, cel de-al optulea, va fi difuzat în prima parte a anului 2019.

“The Marvelous Mrs. Maisel” a fost desemnat cel mai bun serial de comedie la cea de-a 70-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, ce are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Microsoft Theater din Los Angeles, relatează AFP şi Reuters.

Serialul, care a câştigat deja mai multe trofee în cadrul acestei gale, inclusiv la categoria “cea mai bună actriţă într-un serial de comedie” (Rachel Brosnahan), este produs de grupul Amazon şi descrie aventurile amuzante prin care trece o tânără femeie evreică. Deşi este casnică, ea încearcă – după ce este înşelată şi părăsită de soţul ei – să îşi construiască o carieră în industria show-urilor de stand-up, stârnind un scandal uriaş în societatea puritană din America anilor 1950.

Artista britanică Claire Foy a fost desemnată cea mai bună actriţă distribuită în rolul principal dintr-un serial dramatic, graţie interpretării sale din producţia TV “The Crown”, la cea de-a 70-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, organizată duminică seară la Los Angeles, relatează AFP.

Matthew Rhys a câştigat luni seară, la Los Angeles, premiul Primetime Emmy pentru cel mai bun actor distribuit în rolul principal dintr-un serial dramatic, graţie evoluţiei sale din producţia de televiziune “The Americans”, informează AFP şi Reuters.