„Game of Thrones”: record de audienţă cu episodul final al sezonului şase

Serialul ”Game of Thrones” a stabilit un record de audienţă cu finalul celui de-al şaselea sezon, cu un ultim episod ce a fost vizionat de 8,9 milioane de telespectatori, duminică, în direct sau în reluare, pe HBO, potrivit variety.com.

Până în prezent, recordul a fost deţinut de episodul final al celui de-al cincilea sezon, ce a înregistrat 8,1 milioane de telespectatori.

Audienţa serialului a crescut în fiecare an. Dacă episodul final al primului sezon a fost urmărită de aproximativ 3 milioane de persoane live şi în reluare, în aceeaşi zi, finalul celui de-al doilea sezon a înregistrat 4,2 milioane de telespectatori.

Finalul celui de-al treilea sezon a fost urmărită de 5,4 milioane de telespectatori, în timp ce episodul final al celui de-al patrulea sezon a înregistrat 7,1 milioane de telespectatori, potrivit Nielsen.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Game of Thrones” a înregistrat 23,3 milioane de vizualizări pe mai multe platforme, precum VOD, HBO Go şi HBO Now.

HBO nu a confirmat numărul de episoade sau de sezoane care au mai rămas din serialul ”Game of Thrones”, dar creatorii show-ului au spus că ar urma două sezoane ceva mai scurte, care ar însuma 13 episoade, potrivit The New York Times.

Al şaselea sezon al serialului ”Game of Thrones” a avut premiera pe postul de televiziune HBO pe 24 aprilie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS