Confidenţialitate

”Game of Thrones”, nouă trofee la gala Creative Arts Emmy Awards 2016

Serialul ”Game of Thrones/ Urzeala tronurilor” a fost marele câştigător la gala Creative Arts Emmy Awards 2016, organizată sâmbătă seară şi duminică seară, la Los Angeles, unde această producţie originală HBO a câştigat nouă trofee, potrivit The Hollywood Reporter.

Creative Arts Emmy Awards este un eveniment care recompensează realizările tehnice din industria de televiziune.

Serialul ”The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” este un alt mare învingător al galei, deoarece a triumfat la cinci categorii.

Pentru prima dată în istoria lor, premiile Creative Arts Emmy au fost decernate în două seri. În prima seară, sâmbătă, ”Game of Thrones” a câştigat nouă trofee, Diane Warren a câştigat un trofeu pentru cântecul ”Til It Happens to You”, iar Margo Martindale a fost recompensată la categoria ”cea mai bună actriţă cu statut de invitat” pentru rolul interpretat în serialul ”The Americans”.

 

Gala Creative Arts Emmy Awards 2016 a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles. O ediţie editată a evenimentului va fi transmisă de postul FXX pe 17 septembrie, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Primetime Emmy.