”Game of Thrones”, cel mai piratat serial din 2015

”Game of Thrones”, produs şi difuzat de televiziunea HBO, ocupă prima poziţie în topul celor mai piratate seriale TV, pentru al patrulea an consecutiv, informează bbc.com.

Potrivit unui clasament întocmit de site-ul Torrentfreak, sezonul al cincilea al serialului a fost descărcat ilegal de 14,4 milioane de ori. Peste 7 milioane de descărcări online ilegale au avut loc în prima săptămână de la premiera sezonului al cincilea în Statele Unite ale Americii.

Numărul de descărcări ilegale este aproape dublu faţă de cei 8 milioane de persoane care vizionează legal serialul în Statele Unite.

În clasamentul celor mai descărcate seriale TV din 2015, pe locul al doilea se situează serialul “The Walking Dead”, cu 6,6 milioane de descărcări ilegale, iar poziţia a treia este ocupată de “The Big Bang Theory”, care a fost descărcat de 4,4 milioane de ori.

 

Anul acesta, ”Game of Thrones” a fost nominalizat la 24 dintre categoriile premiilor Grammy și a fost desemnat câștigător la 12 dintre acestea, iar recent a fost nominalizat la categoria ”cel mai bun serial”, în cadrul premiilor Golden Globe.

Cel de-al șaselea sezon al celebrului serial este programat să înceapă în aprilie 2016.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS