Confidenţialitate

Galați: Unul dintre bărbații incendiați vinerea trecută, aflat în comă, e transferat la București

Bărbatul incendiat vinerea trecută, la Galați, în plină stradă, și care este în comă va fi transferat marți la București.

Transferul se va face cu ambulanța, nu cu elicopterul, deși rănitul se află în stare foarte gravă, cu arsuri pe aproape trei sferturi din suprafața corpului.

Va fi internat la Spitalul Floreasca din Capitală, în secția de Terapie Intensivă, spitalul de urgență din București fiind dotat și specializat în tratarea marilor arși.

De vinerea trecută, de când bărbatului i s-a dat foc în plină stradă, în timp ce dormea sub cerul liber, șefii Spitalului de Urgență din Galați au solicitat Centrului Operativ pentru Situații de Urgență să îl transfere pe pacient la un spital din Capitală, care îi poate trata pe marii arși.

În tot acest timp, Poliția și Parchetul din Galați nu au avansat deloc cu ancheta.

Incendiatorul este în continuare de negăsit.

Nici măcar nu i se cunoaște identitatea, iar anchetatorii nu au nici un suspect și nici nu au stabilit mobilul faptei. Se pare că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde au fost incendiați cei doi oameni ai străzii nu îi ajută pe cei care se ocupă de caz.

Fața incendiatorului, dar și o mare parte din corp sunt acoperite de o reclamă luminoasă a unui magazin.

Vinerea trecută, în jurul orei 3.00 noaptea, doi bărbați fără adăpost au fost stropiți cu o substanță inflamabilă și li s-a dat foc, în timp ce dormeau.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.