Confidenţialitate

Galați: Un bărbat, prins că a furat mai multe borduri și ornamente de beton | VIDEO

Un bărbat din Galați a furat, printre altele,  borduri şi bile ornamentale din beton care urmau să fie puse pe bulevardele din oraş. El a fost prins chiar când le descărca din maşină şi este acum  anchetat de poliție.

O patrulă a Poliției Locale Galați l-a văzut pe bărbat când descărca din mașina personală borduri, dale pentru pavajul trotuarelor, bolarzi, sfere ornamentale din piatră, profiluri metalice.

În total, 40 de elemente de construcție pentru reabilitarea străzilor, însemnând, în principal, peste 20 de metri liniari de borduri și profil metalic și câțiva metri pătrați de pavaj pentru trotuare. Bărbatul a fost predat Secției 4 Poliție din Galați, care a deschis un dosar penal pentru furt calificat.

Materialele de construcție au fost recuperate și predate constructorului care lucrează la reabilitarea străzilor din zonă. În Galați, în acest moment, cinci străzi și bulevarde importante, care străbat orașul pe mai bine de 10 kilometri, sunt în plină modernizare cu fonduri europene în valoare de peste 40 milioane de euro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Emanuela Turcu