Galați: Şeful serviciului de siguranţă rutieră al Poliţiei Locale a fost bătut

Totul a pornit de la șoferiță care staționa neregulamentar pe strada Brăilei, în Micro 19, din județul Galați.

Polițistul local, îmbrăcat civil, s-a prezentat și i-a atras atenția femeii că staționează în loc nepermis, cerându-i să părăsească zona.

Aceasta a refuzat, iar polițistul s-a urcat în mașina sa personală și a sunat la dispeceratul Poliției Locale, pentru a solicita intervenția unui echipaj.

În acel moment, șeful serviciului de siguranţă rutieră a fost atacat de trei indivizi care l-au lovit cu pumnii în față și i-au spart telefonul mobil, ca să nu mai poată suna.

Colegul nostru a văzut o mașină parcată neregulamentar iar în interior, la volan, se afla o femeie. I-a spus femeii din mașină că va informa Poliția, deoarece el nu se afla în timpul serviciului. Pentru că femeia a refuzat să plece, polițistul a mers în mașina sa și a sunat la dispecerat pentru a solicita intervenția unui echipaj. Peste puțin timp, el a fost atacat de trei indivizi. A fost lovit cu pumnii pe geam, iar unul dintre atacatori a intrat în mașină și l-a bătut. De asemenea, telefonul de serviciu i-a fost spart cu intenție de agresori”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Matei.

Polițistul local agresat a reușit totuși să alerteze Poliția, la 112. A fost nevoie de intervenția SMURD.

Polițistul agresat este internat în spital, cu răni în zona feței, dar este în afara oricărui pericol.

Inspectoratul de Poliție al Județului Galați a început o anchetă în acest caz.

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați despre o agresiune. În prezent, ei fac cercetări”, a precizat ofițerul de presă al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Se fac cercetări pentru mai multe infracțiuni, iar polițiștii trebuie să stabilească dacă a fost vorba despre ultraj sau de lovire și alte violențe și distrugere.

Din Galați, corespondentul Europa FM, Emanuela Turcu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS