Confidenţialitate

Galați: Sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, spart de hoți noaptea trecută. Au fost furate bonuri de carburant și bani cash | VIDEO

Sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Galați a fost călcat de hoți, noaptea trecută. Toate birourile au fost răvășite, iar hoții au sustras bonuri de carburant și bani cash. Au încercat să deschidă și seiful instituției, însă nu au reușit. Este a treia spargere a unei instituții publice din Galați, în ultimele luni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Hoții au intrat în cursul nopții în sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Galați, pătrunzând în clădire prin forțarea ferestrei de la secretariat, situat la etajul 1. Au cotrobăit prin toate cele 25 de birouri, după ce au distrus sistemele de închidere ale ușilor.

Potrivit primelor cercetări, au fost furate bonuri de carburant în valoare de 2.000 de lei și 130 de lei și bani cash aflați pe niște birouri.

Criminaliștii au găsit urme de forțare și la seiful instituției, însă hoții nu au reușit să îl deschidă.

În caz, a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat și se fac cercetări pentru identificarea autorilor spargerii.

În ultimele două luni ale anului trecut, sediile altor două instituții publice din Galați au fost călcate de hoți. Primul a fost sediul societății edilitare Apa Canal, iar, apoi, hoții au intrat prin efracție și în sediul Consiliului Județean Galați.

În precedentele două cazuri, nu au fost furate lucruri de valoare ori documente, însă au fost provocate distrugeri. Autorii celor două spargeri nu au fost prinși până acum.

Sursa foto: Europa FM / Emanuela Turcu

Sursa video: Europa FM / Emanuela Turcu

Citește și: Premierul Ciucă: Galați va fi legat de portul Constanța prin cale ferată | AUDIO