Confidenţialitate

Galați: Patru persoane au fost reținute într-un dosar de furt de carburanți | AUDIO

Patru persoane au fost reținute la Galați, iar alte cinci sunt cercetate în libertate, într-un amplu dosar de furturi de carburanți. Gruparea acționa din 2018 și a sustras tone de combustibili de la firma petrolieră la care lucrează.

Nouă percheziții au făcut polițiștii din Galați și Vrancea pentru destructurarea grupării de hoți de carburanți. Descinderile au avut loc după mai multe luni de supraveghere a grupării formate din angajați și agenți de pază ai unei societăți petroliere din județul Galați, care a comis furturi repetate de combustibili.

Ultima dată, pe 21 septembrie, mai mulți membri ai grupării infracționale au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau 320 de litri de gazolină. Imediat după flagrant, polițiștii din Galați și Vrancea, secondați de trupele speciale ale Poliției și procurori de la Parchetul din Tecuci au făcut percheziții la 9 adrese domiciliare din localitățile gălățene Munteni, Țepu, Buciumeni și Matca, precum și la Homocea, în Vrancea. În urma descinderilor au fost găsite și ridicate peste 6,5 tone de carburanți.

Cei patru bărbați reținuți, principalii suspecți în cazul furturilor repetate de combustibili petrolieri, sunt propuși pentru arestare preventivă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Emanuela Turcu