Confidenţialitate

Galați: Începe vaccinarea anti-COVID la Maternitatea ‘’Buna Vestire” | AUDIO

La Maternitatea ‘’Buna Vestire” din Galați, unde până acum niciun angajat nu a fost imunizat anti-COVID, va începe vineri vaccinarea.

Managerul maternității, Costinela Georgescu a spus la Europa FM că zilele acestea vor fi vaccinați 50 de angajați dintr-un total de 140.

Sunt cei care până acum și-au dat acordul pentru vaccinare. Inițial, doar 10 angajați au dorit să se vaccineze, spune managerul spitalului:

„Vom primi 45 de doze de vaccin, astăzi vom vaccina 30 de angajați, probabil mâine să vedem dacă vor fi în localitate, vom completa până la cei 45, respectiv 50, care s-au mai adunat între timp. La prima cartografiere privind consimțământul personalului angajat, nu am avut decât 8 medici, din 15, care au vrut să se vaccineze, o singură asistentă și o singură infirmieră.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Două treimi dintre angajații Spitalului de Obstretică-Ginecologie din Galați încă refuză vaccinarea. A încercat să ne explice de ce managerul Costinela Georgescu:

„Din motivul pe care nu numai angajații Spitalului de Obstretică-Ginecologie îl aduc. Cred că este o reținere, cred că urmarea vaccinărilor de astăzi și cei care își vor da consimțământul va fi tot mai mare.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat dacă se află pe lista persoanelor care vor fi vaccinate zilele acestea, managerul maternității din Galați a avut COVID-19 și așteaptă să treacă 60 de zile, apoi se va vaccina.