Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei – AUDIO

Actualul Primar General al Bucureștiului, Gabriela Firea, anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum și mulțumesc medicilor de la Cantacuzino și Colentina, cu siguranță doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început.

Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus Gabriela Firea, duminică.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Următoarele alegeri ar urma să aibă loc pe 7 iunie 2020, când românii sunt așteptați să-și voteze primarii.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Gabriela Firea a lansat și un atac la adresa premierului Ludovic Orban , acuzându-l că are tot felul de întâlniri ”mai mult sau mai puțin ortodoxe” cu persoane cărora le transmite să atace primarul general al Capitalei, în schimbul unor ”funcții înalte”.

”Orban are un singur obiectiv. Nu acela de a face ceva bun pentru țară, pentru romani. Ci de a schimba primarul general al Capitalei. Eu știu aceste lucruri. Imi spun prieteni, cunoscuți că domnul Orban a lansat jihadul împotriva mea și le-a spus absolut tuturor că dacă vor să se remarce, să obțină funcții înalte, trebuie să mă atace pe mine.

Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, spunând că în sondaje arată ca eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare”, a spus Gabriela Firea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS