Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook. Toate comentariile negative sunt șterse

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a redeschis luni pagina de Facebook, la doar câteva zile după ce pagina a fost închisă.

Vineri, Gabriela Firea și-a îndemnat fanii să semneze o petiție online pentru susținerea Guvernului Grindeanu, contestat în stradă de sute de mii de români. ”Eu am semnat! Semnează și tu dacă ții la România, la Constituție, la respectarea votului românilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii să trăiască mai bine în țara lor. Ne-am săturat de tehnocrați și manipulările lor!”, a scris vineri Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Postarea primarului general a generat mii de comentarii, majoritatea contra, internauții fiind revoltați de afirmația primarului. Ulterior, pagina de facebook a fost blocată.

 

 

 

 

Luni, primarul Gabriela Firea și-a redeschis pagina cu un nou mesaj.

”O nouă săptămână, un nou început! Sper că mai bun… Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și gândurile pozitive pe care mi le-ați transmis. Acestea m-au ajutat să rezist, într-un ocean de ură. Voi lupta întotdeauna pentru dreptul fiecăruia dintre noi de a ne spune opinia. Fără injurii, fără violență, fără amenințări, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am îndreptat către autorități. Nimeni nu se poate ascunde la nesfârșit după un computer. România este a noastră, a tuturor! Să învățăm să ne ascultăm argumentele. Orice eroare se poate îndrepta. Cine este fără de greșeală? “Cel ce este fără de păcat să ridice piatra!”. Ne iubim cu toții țara – asta trebuie să ne unească! “Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru a avea dreptul să nu fii de acord cu mine” (Ion Rațiu)”, a scris Gabriela Firea.

Și acest mesaj a generat sute de comentarii, atât pentru susținerea primarului general, cât și comentarii critice. Deși aceste comentarii critice nu sunt obscene, ele sunt șterse imediat.

Trebuie spus că, urmărind profilul alegătorilor PSD, se poate observa cu ușurință că mulți dintre aceștia nu sunt utilizatori activi de internet, în timp ce majoritatea contestatarilor doamnei Firea utilizează intens rețelele de socializare și comunicarea online.















Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS