Gabriel Petrea, președinte al organizației de tineret a PSD, candidează pentru pentru prima dată pentru un loc în Parlamentul României – VIDEO

În campania electorală, Europa FM  își propune să invite în studiourile sale  cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare. Sunt aproape 6.500 de persoane care doresc să ajungă deputați sau senatori. În final, 466 vor fi aleși pentru a ne reprezenta în Parlament în următorii patru ani.

În următoarele patru săptămâni, Anca Grădinaru va discuta cu o parte dintre candidați în cadrul unor interviuri electorale pe care le veți putea viziona la adresa www.alegeri.europafm.ro.

Dacă doriți să le adresați întrebări candidaților, le puteți trimite la adresa alegeri@europafm.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Știrile Europa FM.

Gabriel Petrea candidează pentru pentru prima dată pentru un loc în Parlamentul României. El conduce lista candidaților PSD la Camera Deputaților, în București.

De un an, este președinte al organizației de tineret a PSD. TSD are 41 de membri pe lista de candidați ai PSD.

Gabriel Petrea este de meserie inginer, dar a fost și consilier în cadrul Ministerului Educației. În ultimii ani, el a fost sprijinit de fostul ministru Ecaterina Andronescu și s-a ocupat de mai multe proiecte finanțate din fonduri europene. De asemenea, a fost viceprimar al sectorului 6 din București.

Ca parlamentar, Gabriel Petrea spune că va propune adoptarea unui Cod al tinerilor, cod care ar trebui să includă atât legile actuale care se referă la această categorie cât și altele noi care să prevadă printre altele, consilierea elevilor încă din timpul gimnaziului în vederea alegerii unei meserii.

Invitat la Interviurile Electorale, Gabriel Petrea a declarat că deși crede că o decizie definitivă a Justiției trebuie respectată, nu vede o problemă în faptul că PSD este condus de o persoană condamnată definitiv pentru fapte penale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS