Gabriel Cotabiţă în Deşteptarea: “Am fost şi eu în locul copiilor respinşi”

Invitat în emisiunea Deşteptarea alături de Wilmark, Gabriel Cotabiţă a povestit câteva întâmplări surprinzătoare din viaţa lui.

George Zafiu şi Vlad Petreanu i-au avut invitaţi, miercuri, în Deşteptarea pe Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, juraţii emisiunii ‘KIDSing’, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Vedetele Kanal D au dat deşteptarea povestind despre show-ul ‘KIDSing’, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Gabriel Cotabiţă, supranumit şi ‘lupul cel rău’ de la ‘KIDSing’, a povestit căde-a lungul carierei a trecut prin momente nu tocmai plăcute, în care i s-au închis uşi.

‘Am fost şi eu în locul copiilor respinşi; a fost foarte greu pentru că am întâlnit oameni care mi-au spus că piesa mea nu intră pe radio… Există oameni în lumea muzicală care o iau la modul personal, nu a fost cazul meu’, a povestit Gabriel Cotabiţă în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.

Juratul ‘KIDSing’ a explicat că preferă să le spună copiilor adevărul, în loc să le întreţină o iluzie.

‘Încercăm să găsim copilul care are datele necesare pentru a deveni o vedetă completa. Decât să minţi un copil în ceea ce priveşte posibilităţile lui artistice, este preferabil să îi menţii visul că există Moş Crăciun. De multe ori, copiii sunt pe scenă din cauza prelungirii insatisfacţiei din tinereţe a părinţilor‘, a spus Gabriel Cotabiţă.

Show-ul TV ‘KIDSing’ poate fi urmărit în această seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Click aici pentru a reasculta cele mai interesante momente din emisiunea Deşteptarea