Gabi Balint povestește, cu lacrimi în ochi, despre sora sa – VIDEO

Invitat La Radio cu Andreea Esca, fotbalistul Gabi Balint a povestit, cu lacrimi în ochi, despre cât de puţin timp a fost alături de sora sa.

“Sora mea s-a născut chiar cu un an înainte să plec eu. Am apucat puţin să stau cu ea. Am avut grijă de ea. După aceea, când veneam acasă, ne întâlneam tot timpul. E o diferenţă destul de mare între noi şi n-am putut să fim atât de apropiaţi ca să vorbesc orice cu ea. Unsprezece ani sunt între noi”, a declarat Gabi Balint, la Europa FM.

Sora lui Gabi Balint a povestit, la Europa FM, despre rarele momente petrecute cu fratele său. Fotbalistul nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns.

“El a plecat de la 15 ani. Eu aveam 4 ani când a plecat. N-aş putea să vă dau multe detalii. De multe ori, când venea acasă cu ai lui colegii de fotbal îmi era ruşine să vorbesc cu el. Era aşa o diferenţă mare între noi. Îmi plăcea foarte mult de Dan Petrescu.

Când a început să vină acasă, mă lua în concedii la mare. Când a fost plecat în Spania, am fost la el. Acum vine mult mai des acasă. Pot să zic că de câţiva ani suntem mai apropiaţi”, a declarat sora fotbalistului Gabi Balint.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS