Fundaţia Deloitte sprijină lupta contra noului coronavirus

Fundaţia Deloitte donează 100.000 de euro către Societatea de boli infecţioase şi HIV-SIDA, pentru a sprijini eforturile Institutului Matei Balş şi ale Institutului Naţional de Sănătate Publică de gestionare a crizei generate de răspândirea COVID-19.

“De la declanşarea crizei, contribuim prin experţii noştri conectaţi la reţeaua globală Deloitte la mai multe iniţiative ale mediului de afaceri de a formula recomandări de politici publice şi bune practici de management pentru atenuarea impactului economic al pandemiei şi comunicăm activ perspective globale şi locale în legătură cu provocări, implicaţii şi idei de gestionare a acestora. După consultarea tuturor colegilor, am decis ca, prin intermediul Fundaţiei Deloitte, să ne implicăm şi cu sprijin financiar faţă de cei care se află chiar în prima linie a luptei împotriva COVID-19, respectiv Institutul Matei Balş şi Institutul Naţional de Sănătate Publică”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner Deloitte România şi Moldova.

Uniunea Europeană acordă României peste un miliard de euro pentru combaterea efectelor COVID-19, a anunțat reprezentanţa Comisiei Europene la București.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS