FRF cere scuze unui suporter stelist de 9 ani, căruia i-a fost confiscat un banner

Bannerul i-a fost confiscat la meciul pe care Steaua Bucureşti l-a pierdut vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 în faţa formaţiei FC Vaslui, în etapa a 27-a a Ligii I.

Pe banner scria ‘Vreau şi eu ceva: Steaua campioană!’. Cu toate acestea, observatorul de joc, Gheorghe Nedelescu, delegat de Liga Profesionistă de Fotbal, a decis confiscarea bannerului afişat de un grup de copii în tribunele stadionului Steaua.

”Fie şi în condiţiile în care nu este implicată în organizarea jocurilor din cadrul campionatului Ligii I, dar elaborând şi aprobând regulamentele de desfăşurare a activitaţii fotbalului din ţara noastră, Federaţia Româna de Fotbal consideră normal să-i ceară scuze micuţului suporter stelist, Marius, căruia, vineri seara, cu ocazia meciului FC Steaua – FC Vaslui, i-a fost confiscat bannerul de susţinere a echipei sale favorite”, se arată în comunicatul FRF.

”Observatorul de joc delegat la această partidă a aplicat ad-litteram regulamentul, dar suntem de părere că, pe viitor, se impune ca toţi observatorii de joc să dea dovada de flexibilitate şi să judece situaţiile de la caz la caz”, mai scrie in comunicat preşedintele FRF, Mircea Sandu.

FRF îl invită pe micul stelist la sediul FRF ”pentru a i se înmâna, în semn de scuze şi de consolare, un tricou al echipei noastre naţionale şi o minge”.