Confidenţialitate

FRF a stabilit condițiile de intrare la finala Cupei României, de sâmbătă

S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României de sîmbătă. Acestea pot fi cumpărate exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.ro. Biletele la peluză costă 30 lei iar în tribune- 60 lei.

Meciul dintre Astra și Universitatea Craiova se joacă pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești cu spectatori în tribună.

La acest meci pot asista doar persoanele vaccinate împotriva Covid care au mai mult de 10 zile de la rapel și cei care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Suporterii vor trebui să încarce  rezultatul testului sau certificatul de vaccinare împreună cu formularul de participare și chestionarul epidemiologic într-un dropbox securizat.

După validare, solicitanții vor primi pe e-mail un link pentru efectuarea plății. Cei care nu au un test PCR pot să rezerve biletele și au timp să încarce rezultatul negativ al testului, în format digital, până vineri, la ora 12:00.

De asemenea, cine dorește să se testeze rapid trebuie să se înscrie în platforma bilete.frf.ro începând de vineri, ora 12:00, și să-și rezerve bilete în limita disponibilității. Testul rapid se face  începând cu ora 20:30 a zilei de 21 mai iar rezultatul negativ trebuie încărcat  pînă sâmbătă la  ora 15:00.

Sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală. După efectuarea plății, cumpărătorii vor primi biletele în format electronic pe e-mail. La stadion va fi prezentat fie biletul printat, fie în format electronic, împreună  cu un act de identitate.

În cazul achiziționării mai multor bilete, trebuie încărcate documentele medicale pentru fiecare dintre deținători. Link-ul de plată va fi transmis doar când vor fi depuse electronic toate dovezile medicale.Copiii de peste 5 ani vor intra la meci doar pe baza rezultatului negativ al unui test.