FrenchMania: Concurs online cu premii de interpretare în limba franceză

Tinerii între 14 şi 24 de ani, care pot cânta în limba franceză, au șansa de a susține un show împreună cu Keo şi Alexandra Ungureanu, pe scena Institutului Francez, dar și a câștiga premii în bani, cuprinse între 800 și 2000 de lei. Fiecare dintre cei 10 finalişti va primi un abonament la una dintre mediatecile Institutului Francez, în funcţie de domiciliu.

Pentru înscriere, înregistrează o melodie live din repertoriul francez și francofon din ultimii 10 ani şi trimite materialul video la adresa frenchmania@institutfrancais.ro, până pe 5 mai.

Juriul concursului este format din reprezentanţii Institutului Francez din România, Keo, Alexandra Ungureanu, Cornel Ion – directorul RFI România şi preşedintele festivalului „Chants, sons sur scène” din Baia Mare.

Inițiat de Institutul Francez din România împreună cu compozitorul Keo, Festivalul FrenchMania a propus, în decursul anilor, concerte în care renumiţi artişti români au cântat din repertoriul noii scene franceze și francofone.

Mai multe detalii sunt disponibile la adresa: http://www.institutfrancais.ro/Bucuresti/article/362/FrenchMania


Institutul Francez din România
susține promovarea muzicii franceze, contribuind și la succesul Festivalului „Chants, sons sur scène” din Baia Mare. Sub conducerea Asociației Române a Profesorilor Francofoni (ARPF), acest festival oferă multor tineri români (peste 600) posibilitatea de a cânta în franceză în fiecare an.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS