FreeStay şi Andra lansează piesa şi clipul “Între noi nu mai e nimic” – VIDEO

FreeStay lansează alaturi de Andra piesa şi clipul “Între noi nu mai e nimic”. Videoclipul regizat de Dan Petcan creează o lume în care legile fizicii sunt sfidate. Andra este purtată de vânt peste câmpii, munţi şi mări, mereu urmărită de Florin Ristei, până ce cuplul artistic se reuneşte.

“Colaborarea cu FreeStay mă bucură foarte tare. Avem multe în comun, mai ales plăcerea de a cânta live. Piesa noastră are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima audiţie. Sunt convinsă că le va plăcea fanilor şi că videoclipul îi va face să viseze la poveşti complicate cu final fericit“, declară Andra.

“Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mândru. În general sunt foarte pretenţios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a plăcut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred că vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care îl avem în comun este bucuria de a cânta. Live, din suflet şi pasiune. Sper să vă placă!”, spune Florin Ristei.

“Întreaga filmare a fost o experienţă… intensă. Nu sunt eu actriţă, dar am încercat să fac tot ce mi-a spus regizorul. A fost greu, dar, în acelaşi timp, amuzant să filmăm astfel încât să fie modificată imaginea în post-producţie”, adaugă artista.

FreeStay este unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România. Florin Ristei este câştigatorul celui de-al treilea sezon X Factor şi a lansat single-uri precum “Altfel de magie”, “Trebuia să fii tu”, “Cerşetor de iubire”.

Până în prezent, Andra a lansat 13 albume şi deţine numeroase premii pentru vocea şi performanţele ei, printre care “Cea mai bună solistă” şi “Cea mai bună voce feminină”. Videoclipul precedentei piese lansate de Andra, “Mi-ai luat minţile” (feat. Pacha Man), a adunat în mai puţin de două luni peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube.