Confidenţialitate

Frații Tate, duși la DIICOT pentru a asista la cercetarea calculatoarelor ridicate de anchetatori | AUDIO

Milionarii britanici Andrew şi Tristan Tate au fost scoși din arestul Poliției Capitalei pentru a asista, la sediul DIICOT, la cercetarea calculatoarelor ridicate până acum de anchetatori. Vă reamintim, vinerea trecută Tribunalul București a prelungit mandatele de arestare pe numele fraților Tate cu încă o lună.

Cei doi sunt acuzați de viol, constituirea unui grup infracţional organizat și trafic de persoane.

Frații Tate resping acuzațiile formulate de procurorii specializați în combaterea crimei organizate, care recent au adunat noi probe împotriva lor. Printre acestea și mai multe documente, inclusiv informatice, ridicate la ultimele 7 percheziții, efectuate în București alte două județe.

Unul dintre avocații fraților britanici a lăsat să se înțeleagă că miercuri inculpații ar putea să fie audiați de procurori:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Frații Tate și două femei complice au fost arestați la finalul anului trecut într-un dosar în care, potrivit mai multor site-uri de presă, mai multe victime au acuzat că au fost înșelate și folosite sexual.

Sunt cel puțin 6 victime descoperite în acest caz.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul că le plac, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde, agresate fizic și psihic, erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Arestul pentru frații Tate, prelungit până pe 27 februarie