Fraţii din Constanţa sunt, alături de părinţi, în prima vacanţă din viaţa lor – GALERIE FOTO

Cei trei fraţi din Constanţa sunt, în această perioadă, în prima vacanţă din viaţa lor.

Emilian, Mirela şi Ana petrec, alături de părinţii lor, câteva zile la Predeal, într-o vacanţă all inclusive, oferită de Europa FM.

Cei cinci membri ai familiei nu fuseseră plecaţi niciodată în vacanţă, iar visul lui Emilian, în vârstă de 10 ani, era să vadă muntele.

În urmă cu o lună, am fost la Constanţa să vedem cum arată noua locuinţă a familiei, primită de la Primărie. Apartamentul nu e foarte mare, dar acum, familia duce o viață normală. Sigur, poate nu vi se pare nimic spectaculos, dar cei trei copii au făcut duș pentru prima oară acum câteva luni, când s-au mutat în noua casă.

Tot atunci, familia a primit voucherul de vacanţă:

„Care e cel frumos cadou pe care l-ați primit? – Copiii. Aurul, banii, nu au valoare. Ei au. Pentru ei trăiesc. – Dar cu familia ați fost pe undeva? – Nu, niciodată. Nu am putut să mergem într-o excursie. Nu am avut șansa. – Dar copiii credeți că si-ar dori? – Foarte mult! – Uitați ce avem aici. Deschideți dumneavoastră plicul. – Voucher de vacanță! Pentru 5 persoane! Adică pentru noi toti. Chiar de ziua mea luna viitoare. Mulțumim frumos. Tot datorită vouă suntem aici! – Când e ziua dumneavoastră? – Fix în ziua plecării, pe 17. Înseamnă că asta e cadoul meu”, a spus Teodora.

În urmă cu câteva luni, Emilian, Mirela și Ana, în vârstă de 10, 9, respectiv 5 ani, locuiau împreună cu părinții lor într-un conac abandonat de la marginea orașului Constanța, care se putea prăbuși oricând.

Cei cinci membri ai familiei locuiau într-o singură încăpere, fără curent, canalizare sau gaze.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS