Franța: Mai multe pungi cu droguri au fost descoperite pe o plajă

O anchetă a fost deschisă în Franţa după ce s-au descoperit mai multe pungi cu stupefiante, inclusiv cocaină, eșuate pe mai multe plaje de la Atlantic, a anunţat duminică Parchetul din Rennes (vest).

Încă de pe 4 noiembrie, „ambalaje suspecte au fost găsite” în diverse locuri pe o porţiune întinsă de pe coasta franceză a Atlaticului, în regiunea Saint-Nazaire (vest) până în zona bască (sud-vest), precizează instituţia într-un comunicat.

„Până în prezent, a fost recuperată o cantitate foarte importantă de stupefiante”, subliniază parchetul, care aminteşte că „orice descoperire trebuie să fie adusă imediat la cunoştinţa poliţiei sau a jandarmeriei fără nici o manipulare”, au precizat autoritățile, potrivit Agerpres.

În regiunea Bordeaux, trecătorii au descoperit încă de joi mai multe pachete de cocaină pe plajele La Teste şi Arcachon. Este vorba despre „cantităţi importante”, potrivit Parchetului din Bordeaux. Au fost recuperate cel puţin 120 de kilograme de droguri, potrivit ziarului regional Sud-Ouest.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS