Frank Sinatra, din nou pe scenă

Un musical inspirat din viaţa şi cariera cântăreţului Frank Sinatra va avea premiera în 2018, la Londra, potrivit The Hollywood Reporter.

Show-ul va include numeroase cântece din repertoriul – alcătuit din peste 1.400 de înregistrări muzicale – artistului american, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi ai secolului al XX-lea.

Compania britanică Ambassador Theatre Group, care administrează săli de spectacole din Marea Britanie, Statele Unite şi Australia, va produce acest proiect, în parteneriat cu Stewart Till şi cu Frank Sinatra Enterprises.

Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre noul proiect, presa britanică afirmă că musicalul dedicat lui Frank Sinatra va avea premiera în 2018, la Londra.

Spectacolul va descrie viaţa lui Sinatra, începând din copilăria dificilă petrecută într-o familie italiano-americană din New Jersey şi până la dobândirea statutului de vedetă mondială, care a vândut peste 150 de milioane de discuri pe plan internaţional.

Show-ul va include scene care fac referiri şi la cariera din cinematografie a celebrului cântăreţ, prietenia lui cu artiştii din grupul denumit ”Rat Pack” – Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford şi Joey Bishop, dar va evidenţia şi numeroase aspecte din viaţa personală extrem de agitată a starului, prieten cu mai mulţi preşedinţi americani şi care a avut relaţii cu numeroase femei celebre.

Înregistrările cu Sinatra au stat la baza musicalului ”Come Fly Away”, creat de Twyla Tharp, ce a fost jucat timp de şase luni pe Broadway în 2010. Cântăreţul a fost şi subiectul unui spectacol de teatru multimedia, intitulat ”Sinatra: The Man & His Music”, jucat în 2015 pe scena de la London Palladium.

Frank Sinatra a murit pe 14 mai 1998, la vârsta de 82 de ani, în urma unui infarct.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS