Fotografii cu John Lennon, uitate într-un sertar timp de peste 30 de ani

O serie de imagini cu John Lennon au fost descoperite de un bărbat într-un sertar abandonat al tatălui său, unde au rămas uitate timp de peste 30 de ani, pentru că proprietarul credea că nu au nicio valoare.

Imaginile au ajuns la muzeul The Beatles Story din Liverpool, care le va expune începând din noiembrie, urmând ca în 2018 acestea să fie licitate, potrivit bbc.com.

Proprietarul celor 26 de negative le-a prezentat la o zi de evaluare la muzeul The Beatles Story, spunând că tatăl său le-ar fi obţinut în timp ce era student la artă, în anii 1970.

Potrivit organizatorului de licitaţii Darren Julien, ”portretele intime” ale lui John Lennon ar putea valora peste 11.200 de euro.

”Nu se întâmplă des să găseşti imagini cu John Lennon care nu au mai fost văzute de public”, a spus el.

Negativele, care datează din februarie 1970, îl prezintă pe Lennon într-un moment foarte important al carierei sale. Trupa The Beatles se destrăma, iar el abia îşi lansase cel de-al treilea single, ”Instant Karma”.

Acesta a fost primul single solo lansat de un membru al unei trupe rock celebre care s-a vândut în peste un milion de copii în SUA.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS