Fotbalistul brazilian Neymar îşi lansează cariera muzicală

Fotbalistul brazilian Neymar vrea să devină un cântăreţ pop de mare succes şi a anunţat că îşi va lansa cariera muzicală pe 14 septembrie, informează contactmusic.com.

Sportivul în vârstă de 24 de ani, care a devenit campion olimpic alături de colegii lui de la echipa naţională de fotbal a Braziliei la Rio 2016, şi-a anunţat noul proiect, centrat pe pasiunea sa pentru muzică, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter, weekendul trecut.

”Miercurea viitoare (14 septembrie 2016), îmi încep cariera în muzică şi voi lansa primul meu single pe Facebook”, a scris Neymar pe contul lui de Twitter, care este urmărit de peste 20 de milioane de admiratori (”followers”).

Starul brazilian, care joacă la echipa spaniolă FC Barcelona, a precizat de asemenea viitorul lui nume său de artist – Neymusico.

 

Celebrul fotbalist a inclus muzica de multe ori în cadrul apariţiilor sale publice şi a promovat adeseori muzica pop braziliană pe reţelele de socializare.

El a şi cântat de câteva ori alături de artişti brazilieni cunoscuţi, precum Michel Telo, Gusttavo Lima, Joao Lucas & Marcelo, şi a apărut în videoclipul piesei ”Pais do Futebol”, lansat de rapperul MC Guime.