Fotbaliştii lui Leichester City vor da numele unor străzi, dacă vor câştiga campionatul Angliei

Mai multe străzi din oraşul Leicester ar putea purta nume ale fotbaliştilor echipei locale, dacă formaţia antrenată de Claudio Ranieri va câştiga campionatul Angliei.

Primarul localităţii a anunţat că în cazul triumfului istoric în Premier League, va boteza câteva artere importante după tehnicianul italian, dar şi cu nume de jucători – Danny Drinkwater, Jamie Vardy sau Kasper Schmeichel. O stradă din oraş poartă deja de mai multă vreme numele lui Gary Lineker.

Leichester City se află pe primul loc în Anglia cu 6 etape înaintea finalului de sezon – având cu 4 puncte mai mult decât Tottenham şi 11 în faţa poziţiei a 3-a, ocupată de Arsenal Londra.

La startul competiţiei, Leichester era văzută ca una dintre cele 3 echipe care va retrograda şi cota ei pentru câştigarea titlului la casele de pariuri era de 5.000/1. Un singur suporter a riscat 5 lire sterline, cu două mize – prima a fost că Leichester City va fi lidera clasamentului de Craciun şi deja a câştigat 35.000 de euro.

Dacă ar fi aşteptat şi finalul campionatului, putea primi alte 130.000 de euro, dar a preferat să încaseze de pe acum o sumă mai mică: aproape 40.000 de euro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS