Confidenţialitate

Fotbaliștii de la Wolverhampton au interzis la cumpărături | AUDIO

În Anglia, conducerea clubului Wolverhampton le-a interzis fotbaliștilor să mai meargă la cumpărături.

Măsura a fost luată pentru a reduce riscul de îmbolnăvire, în condițiile în care în Marea Britanie circulă o nouă tulpină a SARS-CoV-2.

Clubul Wolverhampton are angajați care merg la cumpărături în locul fotbaliștilor, a spus antrenorul echipei din Premier League, Nuno Espirito Santo.

El a explicat că de la începutul pandemiei personalul de la bucătărie a pregătit cutii cu lucrurile de bază de care aveau nevoie jucătorii și fiecare a primit câte una. Când situația s-a îmbunătățit, fotbaliștii au putut merge la cumpărături.

Dar acum, când numărul infecțiilor a crescut și o nouă tulpină a virusului se răspândește în Marea Britanie, nici jucătorii și nici familie lor nu mai au voie la cumpărături.

„Trebuie să ne protejăm. Trebuie să evităm orice fel de risc, deoarece avem o echipă mică și avem probleme cu unii jucători’’, a menționat antrenorul care ar vrea ca fotbaliștii din Premier League să fie testați de două ori pe săptămână pentru depistarea noului coronavirus și nu o singură dată, cum se întâmplă în prezent.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Florentina Mihăiță