Fostul sef al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, aflat in arest la domiciliu, a fost audiat in dosarul camatarilor Caran si Duduianu (AUDIO)

Camatarii sunt acuzați că ar fi dat bani cu dobândă clienților cazinourilor din Capitală. Mihail Vlasov a negat că ar avea vreo legătură cu aceștia. Se laudă însă că juca la cazino.

Potrivit procurorilor, doisprezeci membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu le împrumutau bani celor care jucau la cazinourile din incinta unor hoteluri de lux din București. Dacă aceștia nu restituiau suma la termen cu dobânda cerută, inculpații apelau la amenințări și acte de violență pentru a intra în posesia banilor.

Arestat la domiciliu pentru trafic de influență, Mihail Vlasov a spus că nu îi place deloc acasă.

Președintele Camerei de Comerț a fost prins în flagrant când lua mită 200 de mii de euro. Banii erau doar o primă tranșă dintr-un milion de euro pe care Mihail Vlasov i-ar fi cerut pentru a rezolva favorabil un dosar la Camera de Arbitraj, instituție aflată în subordinea Camerei de Comerț și la care fiica sa, Vanda Vlasov, era vicepreședinte.