Fostul presedinte al Clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu si fostul vicepresedinte, Viorel Temelescu, au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj

Cei doi sunt acuzaţi de spălare de bani, delapidare, înşelăciune, fals şi uz de fals. Din poziţia pe care o deţineau au prejudiciat echipa de fotbal cu peste 5 milioane de lei.

Marin Condescu şi Viorel Temelescu vor fi judecaţi de Tribunalul Olt, instanţă aleasă să judece aceast dosar, după ce procurorul a cerut strămutarea cauzei. Judecătorii acestei instanţe trebuie să se pronunţe în termen de 5 zile de la primea cauzei, în privinţa cererii de arestare preventivă.

Cei doi au mai fost reţinuţi, anul trecut pentru 24 de ore, însă magistraţii Tribunalului Gorj au respins cererea de arestare preventivă.

Marin Condescu, în calitate de preşedinte al clubului de fotbal este acuzat că ar fi făcut împrumuturi pentru club, la o anumită bancă, pentru a masca banii pe care-i scotea ulterior din conturile echipei de fotbal.

El îşi garanta împrumuturile, în nume personal, cu cash colateral. În felul acesta a reusit să-şi însuşească peste 2 600.000 de lei, susţin procurorii.

Alte 2.500.000 de lei au intrat în buzunarele celor doi oficiali de la Pandurii prin falsurile făcute în documente. Procurorii susţin că vicepreşedintele Clubului ar fi fost complice la aceste infracţiuni.